Dagens line-up

Devoteam har samlet konkrete cases, fra landets mest fremtrædende digitale virksomheder, og keynotes fra ind-og udland, for at komme helt ind til benet i den digitale virksomhed. Det hele rammesættes af én af de førende fageksperter inden for den digitale virksomhed, Professor Jeanne Ross fra MIT, samt suppleres af de bedste eksperter fra Devoteam inden for digital innovation og transformation. Programmet er bygget op omkring 5 spor, der hver især behandler et centralt emne ved den digitale virksomhed:

Spor 1 - Digital strategi og digital forretning
Spor 2 - Digitale produkter og services 
Spor 3 - Digitale kanaler og digital interaktion
Spor 4 - Den digitale arbejdsplads
Spor 5 - Data frontløberne

Program d. 24. oktober

Registrering og morgenmad

60min

Velkommen

Plenum 15min

Åbningskeynote - Designed for Digital - How to Architect Your Business for Sustained Success

v. Jeanne W. Ross

Vi får exceptionelt flot besøg fra bogaktuelle, Jeanne W. Ross, Director and Principal Research Scientist of MIT CISR, som er frontløber inden for forskning af digitale virksomheder. Jeanne kommer og giver konkrete råd og cases på,  at redesigne "store og gamle" virksomheder til digital succes. Læs mere om hendes nye bog her.

Plenum 45min

Paneldebat med MIT, LEGO og Lægemiddelstyrelsen

V. Jeanne W. Ross, Director and Principal Research Scientist hos MIT,  Thomas Senderovitz Adm. Direktør hos Lægemiddelstyrelsen, Henrik Amsinck, CIO, hos LEGO & Moderator, Per Eeg, Senior Partner, Devoteam. 

Få refleksioner og perspektivering på, hvordan man får succes med "den digitale virksomhed" med udgangspunkt i åbningskeynoten  v. Jeanne W. Ross, fra MIT.  Til at styre paneldebatten med fast hånd, har vi Devoteams altid veloplagte seniorpartner, Per Eeg.

Plenum 30min

Pause

30min

Breakout session 1 - vælg mellem 5 spor:


Digitalisering som accelerator for grøn omstilling - Et indblik i Energinets digitale strategi

v. Nicolaj Nørgaard Peulicke, Direktør Digitalisering, Energinet. Kom og få et indblik i Energinets digitale strategi, hvor digitalisering er en accelerator for grøn omstilling. 

45min

Dit digitale Djøf - Design, Web og Apps

v. Malene Lyng Mejding Digital projektleder/ Product owner, Djøf, Fredrik Nannestad, Tech Lead, Jayway by Devoteam og Anders Dahl Eriksen, Senior designer, THINK

Dit digitale Djøf er et individualiseret digitalt medlemsunivers, der er sat i verden for at gøre det nemt og inspirerende at anvende Djøfs medlemsydelser og services. 

45min

Kunden i fokus - Design Thinking workshop

v. Rasmus Arendal, Senior Consultant, Devoteam. 

Få indføring i, hvordan der innoveres med kunden i fokus. Oplev, hvordan metoder såsom kunderejser og design sprint kan tilføre værdi og øget innovationsevne i din forretning. Denne workshop er en dobbelt session, der fortsættes i breakout session 2.


45min

Enterprise RPA

v. Mikkel Kristiansen, RPA Team Lead, Devoteam

Robotic Process Automation er let at komme i gang med, men ofte svært at bringe videre end til den første håndfuld kontor-robotter. Hør om væsentlige fokusområder og faldgruber på vejen til success med automatisering.

45min

En digitalt transformeret Lægemiddelstyrelse i europæisk topklasse

v. Thomas Senderovitz, Adm. Direktør, Lægemiddel-styrelsen

Lægemiddelstyrelsen arbejder målrettet på maksimal digitalisering og datadrevne beslutninger i de regulatoriske processer. Dette kræver indgående kendskab til avancerede analysemetoder såvel som brugen af kunstig intelligens. Hør om etableringen af et nyt dataanalysecenter i Lægemiddelstyrelsen, som skal understøtte dette. 

45min

Breakout session 2 - vælg mellem 5 spor:

Pre-mortem på din næste digitalisering

v. Frederik Helweg-Larsen, Expert Director, Devoteam

Vi ser på bagsiden af den digitale medalje og de problemer, som vi kan bringe os selv i. Hvis vi skal undgå at lave de samme fejl som vores forgængere, så skal vi agere anderledes og udvise rettidig omhu - inden det er for sent. Vi ser på de historiske problemstillinger, og hvordan vi kan undgå, at det næste digitaliseringsprojekt bliver en sikkerhedsmæssig akilleshæl. 

45min

MineMål-appen - fra koncept til lancering på 6 måneder - agil i praksis, lessons learned

v. Annette Buck Nielsen, Senior Consultant & Awa Malina Stelter, Operational Excellence Lead fra Nykredit, samt Lars Cimber fra Jayway by Devoteam.

Nykredits "MineMål-appen" er en applikation, der giver brugere et brugbart værktøj til at nå sine mål. Kom og hør Nykredits erfaring.

45min

Fortsættelse: Kunden i fokus - Design Thinking workshop

v. Rasmus Arendal, Senior Consultant, Devoteam. 

Fortsættelse fra breakout session 1: Få indføring i, hvordan der innoveres med kunden i fokus. Oplev, hvordan metoder såsom kunderejser og design sprint kan tilføre værdi og øget innovationsevne i din forretning. 


45min

Robotic Process Automation – den uventede rejse

v. Christophe Bollard, GBS Global Automation Governance lead hos MSD.

Kom og få et indblik i MSD’s tilgang til RPA, og hør hvilke erfaringer de har gjort sig, 18 måneder efter lancering af nyt automatiseringsprogram i økonomiafdelingen. Indlægget afholdes på engelsk.

45min

Data governance set fra en data lake

v. Tine Marcher, Head of Devoteam Data Science.

Hvordan kommer vi i gang med at etablere governance og organisering omkring en data lake, når resten af organisationen nok heller ikke helt er der? Hvad skal der til, og hvor skal vi starte? Devoteam giver deres take.

45min

Frokost

60min

Breakout session 3 - vælg mellem 5 spor:

Etablering af et digitalt lab som strategisk værktøj

v. Clarissa Eva Leon, Head of Digital, DSB

Et digitalt lab kan skrues sammen på lige så mange måder som der eksisterer virksomheder – og med mindst lige så mange formål. I DSB blev et lab etableret for 3 år siden, som en isbryder for, at accelerere udviklingen i resten af DSB. Fra pilotprojekt til digital transformation. Et lab i konstant og systematisk udvikling på rejsen mod at indfri DSB’s strategiske vision.

45min

Creative tech workshop: Machine learning møder design

v. Dennis Overhage, Design Lead og Alejandra Gonzales, Engagement Designer, Jayway by Devoteam.

OBS: Dobbelt session der fortsættes i breakout session 4.

På denne workshop tager vi machine learning helt ned til jorden, og gør det til en håndgribelig størrelse. 

45min

Kunderejsen starter online – sådan har landets største boghandler trodset tendens og øget salget

v. Marianne Lyngby Pedersen, CEO, Indeks Retail (Bog og Idé m.fl.) 

Bog og Idé har været på en digitaliseringsrejse de seneste 4 år. Hør om deres tiltag, der bl.a. indeholder ny webshop til både butikker og slutkunder, udvikling af nyt BI, og deres igangværende projekt med at implementere ny butiksløsning i +120 butikker og digitalisere indkøbsprocessen.    

45min

Arbejdsplads -erne i centrum - data sætter retning

v. Kirsten Brink, It-udviklingsschef, Arbejdstilsynet. 

I Arbejdstilsynet sætter data retning for vores differentierede tilgang til arbejdspladserne i Danmark. Det gælder den metode vi møder arbejdspladserne med, hvordan vi kommunikerer mere målrettet, og den måde vi indretter vores digitale løsninger på.

45min

Digital transformation hos TV2

v. Anders Blauenfeldt, Digital Direktør, TV2

 Anders Blauenfeldt giver et indblik i mediekoncernen og fortæller om udviklingen inden for streaming, den digitale reklameforretning med mange nye muligheder og giver eksempler på nye krav, det stiller til organisationen og udviklingsprocesserne i virksomheden.

45min

Breakout session 4 - vælg mellem 5 spor:

5min

Artificial Intelligence – hvordan positionerer vi os selv for at udnytte den nye teknologi

v. Mattias Fras, Head of AI Strategy & Acceleration, Nordea

Hvilken påvirkning har AI og Machine Learning på virksomheder inden for den finansielle sektor? Hvad er udfordringerne? Hvilket potentiale er der på den lange bane? Kom og hør om Nordeas tidlige erfaringer og tanker på, hvad fremtiden bringer. Indlægget afholdes på engelsk. 

45min

Fortsættelse af: Creative tech workshop: Machine learning møder design

v. Dennis Overhage, Design Lead og Alejandra Gonzales, Engagement Designer, Jayway by Devoteam 

På denne workshop tager vi machine learning helt ned til jorden, og gør det til en håndgribelig størrelse.

45min

Værdiskabelse med IoT

v. Daniel Lux, CEO, Seluxit

Alle taler om IoT, men hvordan høster vi fordelene, og hvilken værdi kan vi egentlig få ud af IoT? I dette indlæg vil vi, ved hjælp af tre forskellige cases, demonstrere, hvordan du kan omsætte IoT til valuta.

45min

Få det fulde udbytte af Office365

 v. Lene Kirk Schad, Project Director, Devoteam.

Hvordan passer Office 365 ind i den samlede digitale arbejdsplads for den enkelte bruger? Hvilke dele af Office 365 "hitter" i din organisation, og hvordan benytter de enkelte enheder mulighederne.

45min

Data foundation demo lab

v. Anders Kring, Data Scientist, Devoteam.

80% af arbejdet med data er at få data gjort tilgængelige. Men hvad vil det reelt sige? Kom til en demo af etableringen af data foundation, hvor vi viser en hel data pipeline fra  onboarding over transformation til visualisering. 

45min

Pause

15min

Afslutningskeynote - rejsen mod den digitale virksomhed

v. Henrik Amsinck, CIO, LEGO

Hør, hvordan LEGO Group arbejder med innovation i deres digitale strategi og forretning. Henrik vil vise fem praktiske eksempler på, hvordan LEGO har arbejdet med digital innovation.  

45min

Afslutning med netværk, vin og snacks.

Vi omlægger Docken

Vi glæder os til at byde dig velkommen i det rå og autentiske, Docken, i Nordhavn, som i dagens anledning transformeres af den helt store digitaliseringsbølge. Der er fine parkeringsmuligheder lige ved døren, og gode forbindelser med offentlig transport.  

Tilmeld dig her

Arrangeret af

Devoteam events.dk@devoteam.com

Devoteam er Danmarks førende digitale transformationshus for offentlige og private virksomheder. Gennem rådgivning om innovation, digitale muligheder og data udvikler og effektiviserer vi forretning og it. Med nytænkning og nutidige teknologiplatforme omsætter vi ideer til kundeorienterede løsninger for både forretning og it. Vi binder rådgivning og løsninger sammen i realiserbare transformationer.

Vores 200 konsulenter i Danmark arbejder hver dag med at sikre kunderne det bedste fra den digitale verden, og de er samtidig en del af Devoteam Group, der er repræsenteret i 18 lande med i alt godt 7200 konsulenter. Devoteam er børsnoteret i Paris. Du kan læse mere om Devoteam på https://dk.devoteam.com/